Installatie van een zonnesysteem voor het nieuwe hoofdkantoor van Finanz-Union Nordhorn in NINO-Allee
In 2019 is Finanz-Union begonnen met de bouw van een nieuw bedrijfshoofdkwartier, waarin ook een twee verdiepingen tellend pension is ondergebracht. Het project werd gebouwd in het NINO-bedrijvenpark, op het terrein van de voormalige textielfabriek NINO AG.

Het pension bestaat uit 26 kleine appartementen, die volledig gemeubileerd worden verhuurd voor een periode van maximaal zes maanden. Ze bieden een alternatief voor hotels en vakantiewoningen en zijn daarom zeer gewild bij zowel zakelijke als particuliere klanten.

In februari van dit jaar konden we een systeem installeren met 130 CS3K-300P modules die geoptimaliseerd zijn voor ons eigen verbruik. Deze zijn 39kWp die door een omvormer en optimalisator van Solar Edge worden omgezet.

Het geïnstalleerde platte-daksysteem is de Flat Fix Fusion van de Nederlandse fabrikant ESDEC, geleverd door Ecotecworld Nederland BV.

We zijn blij met de uitvoering van dit geweldige project!