Wij wensen u en uw dierbaren een vrolijk kerstfeest en het allerbeste voor het nieuwe jaar 2020.
Wij danken u voor de prettige samenwerking en kijken uit naar nog een jaar met u.

Onze hartenwens met Kerstmis: Donaties in plaats van geschenken. Dit jaar steunen wij het grote en belangrijke werk van de vereniging “Nkwadaa fie – A House for Children in Ghana e.V.”.

In juni 2010 werd de liefdadigheidsvereniging opgericht – sindsdien worden LoszuGhana Children’s Village en de nabijgelegen dorpsschool in Ghana ondersteund met donaties en een groot deel van het idealisme. Daarnaast zetten talrijke vrijwilligers zich in voor het ambitieuze project. Veel projectmaatregelen zijn al gerealiseerd.
Er wonen ongeveer 25 miljoen mensen in Ghana. Een op de vier van hen is jonger dan 15 jaar. Ook nu nog leven te veel Ghanese kinderen in de meest basale omstandigheden, waardoor ze geen toegang hebben tot voldoende voedsel, gezondheidszorg en onderwijs. Vooral kinderen in de rurale gebieden van Ghana worden getroffen. Dit jaar hebben we als bijzonder kerstcadeau besloten om Nkwadaa fie te steunen met donaties en zo verdere projecten te kunnen realiseren en dromen te verwezenlijken.

De beste wensen,

Uw Ecotecworld GmbH